LEVENSLESSEN VAN JEZUS

website van Bas van der Graaf

Levenslessen van Jezus voor beginners

 

De meesten van ons zijn het er wel over eens dat Jezus één van de grootste spirituele leraren uit de geschiedenis is. Toch weten steeds minder mensen wat dan precies de levenslessen waren die hij leerde.

Zou jij het mooi vinden om aan een tafel in De Krachtcentrale een paar van de mooiste lessen van Jezus te bespreken? Lessen over geluk, over onbezorgd leven, over niet oordelen, over oprecht leven vanuit je hart en natuurlijk over liefde?

Veel mensen horen niet bij een kerk en noemen zichzelf niet gelovig, maar zoeken wel naar zin en betekenis voor hun leven. Ben jij zo iemand, schuif dan aan op een van de bijeenkomsten in de komende maanden. Ik beloof je dat we een goed en open gesprek zullen hebben over belangrijke thema’s van ons leven.

Je bent welkom in de Hemelkamer (hoe mooi is dat!) van de Krachtcentrale (Havenstraat 76, Huizen), op de donderdagen 5 oktober, 2 november en 30 november, van 20.00-21.30 uur. Toegang is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Wil je meer weten of je aanmelden? Mail naar: info@levenslessenvanjezus.nl.